Parador

Værdier er bestemmende for Paradors holdninger og handlinger. De giver vores gøren og laden pålidelighed. Vi har defineret et værdikompas, som vi navigerer efter ved alle afgørelser. For os gælder maksimet: Vi er ægte, innovative, ambitiøse og bæredygtige. Vi vil gerne fascinere – som virksomhed og med vores produkter. Med disse værdier møder vi vores partnere, kunder, medarbejdere og interessegrupper over hele verden. Vores indre holdning kommer til udtryk i vores produkters succes. Vores erklærede mål er: Vi gør ethvert hjem til verdens smukkeste hjem.

Klare værdier præger mærket Paradors identitet. De bestemmer, hvad vi gør, og hvordan vi gør det. Vi lever for produkter, der gør ethvert hjem til verdens smukkeste hjem. Mærket Parador står for førsteklasses materialer, perfekt forarbejdning og unikt design. Med innovative produkter sætter Parador den kreative og kvalitetsmæssige standard og lægger en bund for eksklusiv indretning.

Denne kreative innovationsevne anerkendes og bekræftes af betydende internationale designpriser som red dot design award 2009, dem AIT Award 2011 og interior innovation award 2011.

Innovativ er også Paradors flermærke -strategi. Med licensmærket "Schöner Wohnen"-kollektionen tilbyder Parador et bredt opstillet og alsidigt sortiment.

Lamelparket, laminat, væg- og loftspaneler, Eco Balance PUR eller ClickTex – Parador tilbyder på hvert af områderne produkter til mennesker med høje krav til deres hjem.

Til produkterne

*

living performance

Please confirm your language in order to continue