iF design award 2013

Guld til Parador og D'art Design: Paradors messestand på Domotex 2012 blev i marts måned hædret med den højeste udmærkelse, iF communication design awards, i kategorien corporate architecture.

Den kompetente jury motiverede sin afgørelse med ordene: "Den samlede messestand er indrettet nærmest diskret og meget præcist, og den er præget af en utroligt smuk transparens. "Vi er meget overbevist af dette koncept". Volkmar Halbe, administrerende direktør for Parador, og Guido Mamczur, direktør for D’art Design-gruppen, modtog prisen under den festlige overrækkelsesceremoni i BMW Welt i München.

Birgit Kunth, marketingchef hos Parador, forklarer værdien af udmærkelsen for Parador: "Den monolitiske messestand viser Paradors markedsværdier i tre dimensioner. Vi ønsker at fascinere mennesker med produkter der på en gang, er kræsne, innovative og værdifulde. Messestanden som åben platform gav en fremragende lejlighed til at etablere nye handelskontakter og var dermed også med henblik på afsætning en stor succes".

iF design awards afspejler de aktuelle tendenser inden for design og den økonomiske gevinst ved produkter med godt design. I forbindelse med iF communication design award 2013 blev der i alt indleveret 1.086 kreative arbejder. Kun 20 af de i alt 346 prisvindende produkter ved iF communication design award blev tildelt en gylden udmærkelse.

Awards_Parador_ifcommunicationdesign2013_Urkund

FLERE OPLYSNINGER

IF DESIGN AWARD 2013

Award

Please confirm your language in order to continue