Red Dot Award til Parador

En stor ære for gulvproducenten Parador: Parketgulvet NEA fra designkollektionen „Floor Fields Design Edition by Alfredo Häberli“ er nu blevet tildelt den fornemme Red Dot Award for produktdesign. Gulvet, der er udviklet i samarbejde med den schweiziske designer Alfredo Häberli, overbeviste juryen med sit enestående look

Runde, geometriske udfræsninger i minimal dybde kendetegner den robuste og elegante, sortbejdsede egeparket i edition NEA. Gulvbelægningen i Floor Fields Design Edition by Alfredo Häberli sætter sit præg med reliefstrukturer der afhængig af lysindfaldet i rummet har en helt speciel effekt. Mønsterets uregelmæssighed giver i samspil med det markante og haptisk følbare mønster en gulvoplevelse, der gør indtryk.

For Alfredo Häberli er udmærkelsen en stor ære og en bekræftelse af hans arbejde: „Min målsætning var at kreere gulve, der hylder naturlige former og strukturer. De skal indgå i rummets miljø og alligevel sætte deres individuelle præg“. Floor Fields Design Edition er en hyldest til designklassikere, der samtidig disker op med nye gulvperspektiver. „Et gulv åbenbarer måske først ved andet blik mønstre og strukturer. Det vigtige er, at det har en virkning, udløser en følelse og understreger rummets karakter“, understreger Häberli.

Birgit Kunth, leder af marketing og kommunikation hos Parador, er også meget glad for udmærkelsen. „Alfredo Häberli er en anerkendt designer over hele verden. Hans store erfaring med produktdesign og hans evne til at forene innovation og tradition i sine produkter, passer perfekt til vores virksomheds og mærkets krav.“ Det er lykkedes for Häberli at skabe et gulv, der på subtil vis kan udfolde sin effekt i rummet uden at komme til at virke for dominerende, forklarer Kunth.

Parador har i en række år satset på et velfungerende samarbejde med kendte designere. Ud over Floor Fields Design Edition by Alfredo Häberli tilbyder virksomheden en fælles designkollektion bestående af fremragende parket- og laminatgulve: Edition – et samarbejde mellem Parador og fjorten fremragende personligheder på den internationale designscene.

Parkettneuheiten-2016-Bild-im-Artikel_256e9197555c34 red_dot_2016

Please confirm your language in order to continue