Parador Edition

Edition 1 er et udslag af samarbejdet mellem Parador og fremtrædende personligheder på den internationale designarena. De usædvanlige produkter i denne kollektion opstår efter frie designs fra nogle af vor tids mest kendte designere. 12 berømte kunstnere giver deres kreativitet udtryk eksklusivt for Parador og realiserer deres personlige forestillinger om moderne gulvdesign. Resultatet er enestående laminatgulve, der er lige så individuelle og usædvanlige som personligheden hos deres skabere. Edition 1 understreger Paradors krav på kreativt lederskab og åbner nye muligheder for designorienteret indretning, der allerede begynder ved gulvet med store navne og skitser.

edition_quer

> Mere om Parador Edition

Floor Fields - by Alfredo Häberli

Floor Fields Design Edition er en hyldest til naturlige former og strukturer. En dedikation til designklassikere, kombineret med uventet nye gulvperspektiver. Det formgivne udnytter det ufuldendtes frihed til at skabe rum for individualitet mellem orden og kaos. Resultatet er karakterstærke gulve med et stilfuldt underspillet udtryk.

1602198

> Mere om Floor Fields Design Edition

Identity

Parador Identity fjerner endegyldigt de vante grænser for individuelt gulvdesign og giver den personlige indretningskreativitet en helt ny grad af frihed. Med den innovative ArtPrint, en digitaltryksmetode udviklet af Parador, kan vilkårlige motiver omsættes til laminatdekor i den højest mulige opløsning, fremragende trykkvalitet og fascinerende farvebrillans. Fra et areal på 100 m2 fremstiller vi unika i laminat efter dine forlæg. Dermed er Parador Identity også perfekt egnet til projekt- og ejendomsområdet, så et mærke eller en virksomhed allerede på gulvet kan repræsenteres med en opmærksomhedsskabende effekt. Med henblik på fremstillingen af dit personlige Identity-gulv skal du blot henvende dig til din Parador- forhandler, der rådgiver dig sammen med Paradors designteam og følger dig under realiseringen.

identity53cd4ac83667a

> Mere om Parador Identity

Please confirm your language in order to continue