Vores designere

Ud over Floor Fields Design Edition by Alfredo Häberli tilbyder Parador en fælles designkollektion bestående af fremragende parket­ og laminatgulve: Edition 1 – et samarbejde mellem Parador og tolv fremragende personligheder på den internationale designscene. Disse alsidige personligheder giver specielt udtryk af ekstravagance og moderne gulvdesign.

Alfredo Häberli

"Et gulv åbenbarer måske først ved andet blik mønstre og strukturer. Det vigtige er, at det har en virkning, udløser en følelse og understreger rummets karakter".

designeren Portræt

Hadi Teherani

Med kollektionen "New Classics Design Edition by Hadi Teherani" definerer Parador basis for formgivningen af det private interiør på ny.

designeren Portræt

Jean Nouvel

Jean Nouvel regnes som en af nutidens mest indflydelsesrige arkitekter. Man forbinder et frejdigt formsprog, transparens og vovethed med franskmanden.

designeren Portræt

Jean-Marie Massaud

Designeren realiserer både arkitektoniske superprojekter og enkelte designobjekter. I sit studio designer franskmanden projekter i enhver størrelsesorden fra parfumeflakoner til fodboldstadioner.

designeren Portræt

Karim Rashid

Karim Rashid har i årevis været anset som ikon og popstar på den globale designarena. Rashid leger behændigt med det modernes stilelementer og transformerer dem til sit eget, meget personlige, kreative formsprog.

designeren Portræt

Konstantin Grcic

Konstantin Grcic blev født i 1965 i Mü̈nchen og anses for en af tidens mest indflydelsesrige, tyske designere.

designeren Portræt

Matteo Thun

Den italienske arkitekt og designer Matteo Thun er medstifter af Sottsass Associati og den legendariske gruppe Memphis. Fra 1983 til 1996 underviste han som professor i Design på Hochschule für Angewandte Kunst i Wien.

designeren Portræt

Ora-Ïto

Ora-Ïto kom på avisernes forsider med en ret ukonventionel karrierevej: Studieafbryderens status som designarenaens shooting star skyldes et magasin, som offentliggjorde hans designudkast til Louis Vuitton, Gucci og Apple, som der ikke fandtes nogen kundeordre på.

designeren Portræt

Piero Lissoni

Italieneren Piero Lissoni, der er født i 1956, studerede arkitektur i Milano, før han i 1986 sammen med Nicoletta Canesi grundlagde et interdisciplinært studio for arkitektur og design.

designeren Portræt

Ronan & Erwan Bouroullec

De to brødre Ronan og Erwan Bouroullec leder sammen designstudiet af samme navn i Paris. De blev opdaget af Giulio Cappellini, for hvem de realiserede deres første kommercielle ideer.

designeren Portræt

Ross Lovegrove

En kombination af materialestudier, biomorfe former og hightech er signaturen for industridesigneren Ross Lovegrove.

designeren Portræt

Werner Aisslinger

Den tyske designer er på hjemmebane inden for produktdesign, designudvikling og mærkedesign.

designeren Portræt

Zaha Hadid

Den britiske arkitekt og professor i arkitektur af irakisk oprindelse imponerer arkitekturverdenen med sine avantgardistiske, fremtidsorienterede visioner.

designeren Portræt

Ben van Berkel

Hollænderen driver sammen med sin partner tegnestuen og designvirksomheden UNStudio i Amsterdam.

designeren Portræt

Please confirm your language in order to continue