Dialog

Gå i dialog med os, og erfar alle nyheder om Parador og de fascinerende produkter, der gør ethvert hjem til verdens smukkeste hjem. Besøg vores kanaler på de sociale medier.

maj 2016

Eco Balance PUR Video

De elastiske gulvbelægninger bliver stadig mere populære. Ud over den vinyl gulve er også rettet mod de Eco Balance PUR gulve. En præsentation af produktgruppen Eco Balance PUR

lære mere
juli 2015

GLOBETROTTER I ABERDEEN

Turen rundt om jordkloden går videre: Også i Aberdeen i Skotland findes vores gulve. Den, der ved lejlighed får lyst til at sunde sig oven på sightseeingen med en kop lækker kaffe i Café Cognito, træder på vores Laminat Globetrotter urban nature med rustik struktur.

lære mere
juli 2015

PARADORS SHOWROOM I DALIAN

I dag retter vi blikket imod Asien: I den kinesiske havneby Dalian har vi sammen med vores handelspartner, Shanghai Casajolie Co. Ltd, åbnet et nyt showroom. Vi glæder os og synes: Nogle spændende omgivelser til vores produkter!

lære mere
November 2014

BODEN TILDELES RED DOT "BEST OF THE BEST" AWARD

Tildeling af pris til magasinet "Boden" fra Parador: "Red Dot: Best of the Best" tildeles for trendsættende design og er den højeste udmærkelse inden for Red Dot Award. Vi er meget stolte over, efter de mange priser, nu også at modtage denne helt særlige anerkendelse fra internationale designeksperter.

lære mere
oktober 2014

PARADOR LANCERER NYT WEBSITE

Parador er nu gået online med et fuldstændigt nydesignet corporate website, der sætter standarden i enhver henseende: Teknologisk og visuelt "State of the Art" fører det den besøgende med et godt gennemtænkt koncept, mange informationer og nye funktioner til de ønskede informationer hurtigt og intuitivt.

lære mere
august 2014

facebook

Hvordan kan man fremtrylle et vidunderligt natur-look i sit eget hjem? Det røber boligmagasinet "Laura kreativ", der udgives af Bauer-Verlag. Og i den forbindelse anvender et Parador-laminat fra Eco Balance-serien.

lære mere
12.08.2014

facebook

Greenguard Gold for Eco Balance PUR – den nye elastiske gulvbelægning "Eco Balance Pur" har modtaget "Greenguard Gold"-certificeringen. Kvalitetslogoet tildeles af den globalt førende sikkerheds- og certificeringsvirksomhed UL (Underwriter Laboratories) produkter, der overholder strenge overgrænser for kemiske emissioner. Til forskel fra det enkle Greenguard-certifikat opfylder produkter med Gold-udmærkelsen endnu mere krævende kriterier med hensyn til rumluftkvalitet. Denne certificering dokumenterer vores krav om bæredygtighed igennem en internationalt anerkendt organisations empiriske, videnskabelige data.

lære mere
06.08.2014

facebook

New Classics Design Edition: Paradors højest beliggende konferencelokale blev indrettet fuldstændigt nyt med "New Classics Design Edition by Hadi Teherani" og udstyret med den bedste præsentationsteknik. Her kan man ikke kun betragte parket- og laminatgulve fra Design Edition, men også afholde møder i ganske særlige omgivelser.

lære mere
22.07.2014

facebook

Endnu en pris… Også appen til Parador-magasinet "Boden" kan score point i internationale konkurrencer og er netop blevet præmieret med "Corporate Design"-prisen i kategorien "Multimedie- og crossmedie-designs". Vi er glade! Juryens begrundelse lyder: "Appen BODEN til Paradors magasin giver som digital udvidelse af printversionen af samme navn kunden merværdi i form af inspirerende fotoreportager, kortfilm og informative tekster om de viste lokaliteter, land og mennesker." Den gratis app kan downloades på www.parador.de.

lære mere
15.07.2014

facebook

ClickTex-udstilling i Parador-Trendcenter: Med ClickTex – den første tekstilgulvbelægning, der klikkes fast – er det let at realisere individuelle gulvbilleder: Forskellige farver, nuancer og designs kan kombineres helt efter egen smag. Her indtryk fra Parador-Trendcenter i Coesfeld, som er åbent dagligt kl. 8 - kl. 17.

lære mere
09.07.2014

facebook

BCP Award 2014: Guld til magasinet "Boden" fra Parador – det er en stor ære: Vi glæder os over den højeste udmærkelse for magasinet "Boden" – BCP award i guld. Dermed befinder vi os i det bedste selskab, for guldvindere i andre kategorier er store koncerner som f.eks. Lufthansa, Audi, Siemens og RWE. Den renommerede pris blev overrakt for tolvte gang i forbindelse med "Best of Corporate Publishing"-kongressen. Den anses som Europas største konkurrence for virksomhedskommunikation. Magasinet "Boden" kan bestilles gratis på www.parador.de eller hentes som app.

lære mere
15.07.2014

Twitter

BODEN – magasinet fra #Parador. Nu også som #gratis app i #Apple AppStore https://itunes.apple.com/de/app/parador-magazin/id824912516?mt=8 …

lære mere
07.07.2014

facebook

En anledning til at feste for miljøfonden "Plant-for-the-Planet": 500 akademier, næsten 30.000 ambassadører for klimaretfærdighed, 2,9 milliarder plantede træer. Et super resultat, synes vi. Siden 2011 har Parador været fondens partner. Vi har allerede berettet om et særligt vellykket børneakademi ved fabrikken i Coesfeld.

lære mere
30.06.2014

facebook

Firmamorgenmad hos Parador: Omkring 90 virksomhedsledere fra regionen havde taget imod invitationen fra byen Coesfeld og Sparkasse Westmünsterland. Ved spændende foredrag i Paradors Trendcenter handlede det om innovationer som konkurrencefordel. På billedet (fra venstre): Heinrich-Georg Krumme, adm. dir. for Sparkasse Westmünsterland, Volkmar Halbe, direktør for Parador, Carsten Schröder, vicepræsident for Fachhochschule Münster og Heinz Öhmann, borgmester i Coesfeld

lære mere
19.05.2014

facebook

Firmamorgenmad hos Parador: Omkring 90 virksomhedsledere fra regionen havde taget imod invitationen fra byen Coesfeld og Sparkasse Westmünsterland. Ved spændende foredrag i Paradors Trendcenter handlede det om innovationer som konkurrencefordel. På billedet (fra venstre): Heinrich-Georg Krumme, adm. dir. for Sparkasse Westmünsterland, Volkmar Halbe, direktør for Parador, Carsten Schröder, vicepræsident for Fachhochschule Münster og Heinz Öhmann, borgmester i Coesfeld

lære mere
12.05.2014

facebook

38 gode ønsker for et træ I lørdags blev der ved HolzLand Becker i Obertshausen afholdt et børneakadami sponsoreret af Parador. Der plantede børn og unge symbolsk et træ, som de kunne hænge en seddel med gode ønsker på. "Jeg ønsker mig, at vi begge bliver rigtigt stærke", "Jeg ønsker dig et langt liv" eller "Jeg ønsker for dig, at en nattergal bygger rede i din krone". Da akademiet foregik uden for den sædvanlige plantetid, var der på forhånd plantet 172 egetræer i det fri. Børnene havde besøgt denne plantning sammen med skovfogeden, der måtte svare på mange spørgsmål om skovrejsning.

lære mere
06.05.2014

Facebook

Som partner i og sponsor for "Expedition Hope" er vi glade for, at de tre miljøaktivister fra "Plant-for-the- Planet" har overstået den første halvdel af deres Nordpol-eventyr godt. Med deres aktion gør de opmærksom på afsmeltningen ved polerne, som vil få katastrofale virkninger for hele verden. Vi krydser fortsat fingre for den anden halvdel af rejsen!

lære mere
30.04.2014

facebook

Under søgningen efter verdens smukkeste hjem har vi også opdaget storkehuset i Raiding, som den japanske arkitekt Terunobu Fujimori har opført i Burgenland. Storkehuset vækker begejstring på en udstilling i Japan; her et videospot om det: www.youtube.com/watch?v=0nrwpUkolns

lære mere
28.04.2014

facebook

Jordspor… Siden 2011 har Parador støttet miljøfonden "Plant-for-the-Planet", der aktuelt er af sted på Nordpolen med aktionen "Expedition Hope". Åbenbart ganske tæt på isbjørne, som dette foto fra live-bloggen beviser. Og netop redningen af disse sværvægteres leveområder er et af målene for "Expedition Hope". Ikke kun som sponsor er Parador med. Her kommer du til bloggen: http://en.expedition-hope.org/blog/

lære mere
25.04.2014

Facebook

I dag er det den "internationale trædag". Vi hos Parador sætter stor pris på naturmaterialet træ. Naturligvis stammer alt forarbejdet træ fra skovbrug, der er drevet bæredygtigt og er certificeret iht. FSC eller PEFC. Vidste du forresten, at træer er de bedste CO2-lagre? Hvert eneste stykke forarbejdede træ er dermed også et lille bidrag til klimabeskyttelsen.

lære mere
22.04.2014

Facebook

I aften i programmet "Zuhause im Glück": 110 kvm "Laminat Trendtime 6 Eg patina hvid" fra Parador danner grundlag for det nye lyse hjem for en familie med fire personer. Serien sendes kl. 20.15 på RTL 2

lære mere
07.04.2014

Facebook

Tidsskriftet "Selbst ist der Mann" anbefaler ClickTex http://www.selbst.de/wohnen-deko- artikel/bodenbelaege/neu-teppichboden-zum-klicken-156759.html

lære mere
06.04.2014

Facebook

Vi glæder os allerede i dag over denne udmærkelse. Hvis du endnu ikke kender magasinet, må du absolut se det – det lønner sig! Og kryds fingre, måske får vi også BCP i guld! We are extremely happy to have received the BCP (best of publishing) award in silver. For those who have not seen our magazine - please do and enjoy - it is worth it and available in English on our website! And please cross your fingers - perhaps we will win "GOLD" in july. Bladr igennem magasinet: http://www.parador.de/catalog/2014/DE/Boden/boden.html Download appen: https://itunes.apple.com/de/app/parador-magazin/id824912516?mt=8"

lære mere

*

living performance

Please confirm your language in order to continue