Parador støtter Expedition Hope

Siden 2. april har ekspeditionen Hope været undervejs – fra Nordpolen ned mod Canada. Parador engagerer sig sammen med initiativet Plant-for-the-planet og Bernice Noteboom, der tilbagelægger den 1.000 kilometer lange vej til fods. Hendes mål: At henlede opmærksomheden på de smeltende poler – og på større klimaretfærdighed.

Lignende artikler

Træer er vores tidsjoker

til artiklen

Startskuddet til Expedition Hope lød den 02. april 2014. Da tog Felix Finkbeiner afsked med holdet omkring Bernice Notenboom med en symbolsk handling: De planter sammen et træ på Nordpolen. Det store budskab: Stop den globale opvarmning. Inden for rammerne af Expedition Hope tilbagelægger tre polarforskere over 1000 km på strækningen fra Nordpolen til Ottawa i Canada. På deres rejse kæmper de ikke kun imod klimaopvarmningen – men også imod tocifrede minusgrader.

Du kan hjælpe med at dække udgifterne til ekspeditionsdeltagernes proviant, beklædning og transportudstyr. Med dit bidrag aflaster du Plant-for-the-planet – og sikrer, at vi kan videreføre kampen for mere klimaretfærdighed.

Som en beskeden tak for din gave modtager du ud over en kvittering også et diplom. Desuden deltager du i en lodtrækning: Vind en plade af Expedition Hope specialversionen af Die Gute Schokolade (den gode chokolade), Plant-for-the-planet tree-shirt eller vores bog "Baum für Baum" ("Træ for træ").

MERE INFO

EXPEDITION HOPE WEBSTED

til hjemmesiden

PLANT-FOR-THE-PLANETS FACEBOOK WEBSTEDET

til facebook webstedet
DONERE

PARADOR STØTTEDE EXPEDITION HOPE

donere nu

Please confirm your language in order to continue