Modeforretningen Agatha Ruiz de la Prada, New York

Den spanske modedesigner Agatha Ruiz de la Prada står for farveglad mode til glæde for børn og voksne. Parador Identity bringer også denne livsglæde ind på modeforretningens gulv.

Individuelles Design Agatha Ruiz Fashion Store, New York

LIGNENDE ARTIKLER

Rudebox Bar Houseclub

til artiklen

thumb02_agatha-ruizDe kontrastrige kombinationer fra Agatha Ruiz de la Prada med pangfarver og glade, stiliserede billeder forhandles verden over i eksklusive butikker. Hun har siden sit samarbejde med den spanske skoproducent Garvalin gjort opmærksom på sig selv, især med børnesko, der er designet med kærlighed helt ned i detaljen. Hendes skokreationer overbeviser ikke kun i designet, men også med funktionelle egenskaber og bæredygtige principper.

 

 

 

thumb03_agatha-ruizAgatha Ruis de la Prada elsker legen med positive symboler. Sommerfugle, blomster og hjerter i vidunderlige farver pryder mange af hendes kreationer. Således var det nærliggende, også ved indretningen af en ny flagship store i New York at anvende de for hende typiske farver og formelementer. Til udformningen af væggene blev der hurtigt fundet løsninger. Designeren skabte selv det passende gulv – det prydes nu af sarte hjerter i en rød pasteltone og blød formgivning. Til realiseringen af dette individuelle gulv kom kun "Parador Identity" i billedet. Ved hjælp af den af Parador udviklede trykmetode "ArtPrint" er det muligt at realisere laminatgulve i kunsttrykkvalitet. Dermed er der næsten ingen grænser for udformningen af gulvet – som denne bygning med den bedste beliggenhed i New York anskueliggør.

FLERE OPLYSNINGER

IDEN­TI­TY KA­TA­LOG

Yderligere detaljer vedrørende identity kan findes i vores aktuelle katalog information.

Læs videre

*

living performance

Please confirm your language in order to continue