Design og dynamik: A-klasse meets Parador

Den nye Mercedes A-klasse inspirerer en Mercedes-forhandler i Münster til et specielt udstillingskoncept: I otte salgsafdelinger lægger han Parador laminatgulve i serien Edition 1.

Den nye Mercedes A-klasse inspirerer en Mercedes-forhandler i Münster til et specielt udstillingskoncept: I otte salgsafdelinger lægger han Parador laminatgulve i serien Edition 1.

LIGNENDE ARTIKLER

En ren naturoplevelse

til artiklen

thumb02_Design_und_DynamikUng, dynamisk og mere sporty end nogensinde: Den nye A-klasse fra Mercedes "er pulsslaget i en ny generation hos Mercedes", ifølge dr. Joachim Schmidt, medlem af direktionen for Mercedes-Benz Cars. Design og dynamik signalerer den nye A-klasse ved første øjekast: Definerede kanter og stramt spændte overflader med et vekselspil mellem konkave og konvekse flader præger den nye fremtræden, der takket være et interiør af særlig høj klasse og mange hightech-apps tilfredsstiller de højeste krav. Et nyt køretøjsdesign, der sætter standarden i sit segment, behøver også et nyt udstillingskoncept; sådan tænkte Mercedes-forhandleren Beresa, der har sin forretning i Münsterland. "Vi ville tydeliggøre vores designkrav.

 thumb03_Design_und_DynamikMed henblik på det har vi til produktintroduktionsdagene opstillet møbler fra Vitra og andre designklassikere, har dekoreret disse med udlånte usædvanlige og trendy genstande som f.eks. dristigt moderne damesko og har hyret en caterer, der driver et design-hotel i Münster", forklarer Thomas Ulms, salgschef og prokurist hos Beresa. Og for at løfte præsentationsøerne visuelt også på gulvet og give den nye A-klasse et adækvat gulv, kom Münster-forhandleren i tanker om den gode, mangeårige forretningsrelation med Hüls-Gruppe, som også Parador med domicil i Coesfeld hører til. "Laminatgulvene i Edition 1, der er designet af internationalt kendte designere, passede fremragende til A-klassens nye design-image", slutter salgschefen.

FLERE OPLYSNINGER

BOGTIP

Bernd Polster, Phil Patton: Autodesign International. Marken, Modelle und ihre Macher. Udgivet på Dumont Verlag.

læs videre

*

living performance

Please confirm your language in order to continue