En ren naturoplevelse:

Den internationalt anerkendte arkitekt Matteo Thun udstyrer 20 sommerhuse på Mosel- dalens skråninger med gulve fra Parador.Resultatet er en lys og reduceret rumvirkning.

Den internationalt anerkendte arkitekt Matteo Thun udstyrer 20 sommerhuse på Mosel-dalens skråninger med gulve fra Parador. Resultatet er en lys og reduceret rumvirkning.

LIGNENDE ARTIKLER

Das Hundertwasser Baukunstwerk in Magdeburg

til artiklen

thumb02_buehnenbild_Natur_pur_fu-r-Geniesser_-Matteo_Thun_stattet_20_Ferienha-userEn idyl som fra en billedbog: På Mosel-dalens skråninger mellem gamle frugthaver og vinmarker ligger vin-kultur-godset Longen-Schlöder. Her har familien Schlöder indrettet et paradis for feriegæster: På et 6.500 kvadratmeter stort areal kan gæsten opleve den mest oprindelige boform i harmoni med naturen, omgivet af linde-, kastanie-, frugt- og valnøddetræer. Ingen ringere end den internationalt succesfulde arkitekt Matteo Thun, kendt for sit holistiske, bæredygtige præg i arkitektur og interiør, har støttet familien i projekteringen og realiseringen. Der er rejst i alt 20 små feriehuse bygget af den lokale skifer. De er lyse, klare og enkelt indrettede: Meget træ, naturlige stoffer og lokale materialer bestemmer indretningen. Til gulvet besluttede Matteo Thun sig for et lyst, bleget egeparket fra Parador med naturolierede overflader, der glider harmonisk ind i det samlede miljø.

Hvert skiferhus har en træterrasse og egen have, der er omkranset af en "spiselig" hindbærhæk. Også til terrasserne har Matteo Thun valgt Parador-gulve: Outdoor-egeplanker fra Trendtime-programmet forlænger beboelsesrummet ud i eksteriøret. De ubehandlede overflader på det udendørs gulv må udvikle deres egen patina ved naturlig forvitring i overensstemmelse med hele enhedskonceptet. Haverne har en grundform som den klassiske køkken- eller urtehave. Med henblik på den personlige følelse af velvære må gæsten vælge en yndlingshave: Svale, skyggefulde haver, urterige bondehaver, bugnende frugthaver eller duftende rosenhaver indbyder til ophold.thumb08-buehnenbild_Natur_pur_fu-r-Geniesser_-Matteo_Thun_stattet_20_Ferienha-user_40Projektet er blevet hædret med "Architekturpreis Wein 2013" af Rheinland-Pfalz' miljøministerium i samarbejde med Architektenkammer og Deutscher Weinbauverband. Tegnestuen har hyret det lokale firma Stein-Hemmes-Wirtz til byggeprojektet, og de individuelle haver er skabt af landskabsarkitekten Johannes Cox.

Facebook-Seite von Parador
Vin-kultur-godset Longen-Schlöder

MERE INFORMATION

AWARD

Læs mere om "Architekturpreis Wein".

Hjemmeside

PRODUKT

Matteo Thuns valg: Lamelparket Eg

Parket Se produkter

*

living performance

Please confirm your language in order to continue