Frisørsalon Hairclub / People & Schumacher, Nagold

"We love style" – sådan lyder mottoet for "People & Schumacher GmbH", der driver trendy frisørsaloner og et akademi for innovative frisure- og farvningsteknikker. Til butikken i Nagold besluttede man sig for et usædvanligt gulv, der tiltrækker alle blikke: Nuancerede farvenuancer i stribet look, som rækker fra mættet grøn over oliven, antracit, grå og sort.

"We love style" – sådan lyder mottoet for "People & Schumacher GmbH", der driver trendy frisørsaloner og et akademi for innovative frisure- og farvningsteknikker. Til butikken i Nagold besluttede man sig for et usædvanligt gulv i serien Identity, der tiltrækker alle blikke: Nuancerede farvenuancer i stribet look, som rækker fra mættet grøn over oliven, antracit, grå og sort.

LIGNENDE ARTIKLER

Agatha Ruiz Fashionstore

til artiklen

thumb02_friseur-people-schumacher

People & Schumacher regnes blandt de 100 bedste frisører i Tyskland, er jurymedlem ved nationale og internationale fotokonkurrencer og respekteret ekspert verden over i fag- og modetidsskrifter.

Til frisørsalonen "Hairclub" i Nagold søgte ejerne et usædvanligt look. Salonens målgruppe er kunder, for hvem trend og stil er vigtigt. Så man besluttede sig for et usædvanligt gulv, der tiltrækker alle blikke: Nuancerede farvetoner i striber, der rækker fra mættet grøn over oliven, antracit, grå og sort, udgør nu basis for det minimalistiske interiør, som fremstår i elegant sort og metal.

Med programmet "Parador Identity" kan laminatgulve udformes helt efter ønske. Det er således muligt at omsætte individuelle farveideer og mønstre. Takket være den digitale trykteknik "ArtPrint", som er udviklet af Parador selv, er brillante dekorer mulige. Laminatgulvene fra Parador overbeviste også kunderne med deres udmærkede kvalitet – for gulvet i en frisørsalon skal kunne holde til store belastninger.

MERE INFORMATION

IDEN­TI­TY KA­TA­LOG

Yderligere detaljer vedrørende identity kan findes i vores aktuelle katalog information.

Læs videre

*

living performance

Please confirm your language in order to continue