Restaurant "Am Aasee" i Münster

Gourmetkøkken og premiumgulve fra Parador er på rette plads i restauranten "Am Aasee". Et magisk sted, for her udspiller sig også en ganske særlig kærlighedshistorie ved foden af restauranten.

I restaurant "Am Aasee" giver Parador-gulvet "Lamelparket Trendtime 1 Teak skibsdæk" fast grund under fødderne.

Lignende artikler

Plusenergihus – vindmøllen ved Zernsee

til artiklen

thumb02_aaseeterrassen_3

Verdens bovenligste by

I Münsterlands hovedstad, ved Aasee i Münster, møder den kræsne kender af gourmetkøkkenet et stilfuldt miljø med en pragtfuld udsigt over søen. Restaurant Am Aasee emmer af romantik og indbyder til at nyde god mad og slappe af. Især om sommeren bliver terrasserne ved Aasee et populært mål og er et rekreativt sted midt i byen. Også her mærker man den atmosfære, der gør, at Münster er kendt verden over som en by, der er værd at leve i. Siden 2004 har byen haft lov til at smykke sig med denne titel. Som den første tyske storby har Münster ved LivCom-Award i Niagara (Canada) vundet guld i kategorien for byer med et indbyggertal fra 200.000 til 750.000.

 

Den sorte svane og vandcyklen

Aasee opnåede verdensry med kærlighedshistorien om en sort svane, der forelskede sig i en hvid vandcykel med svaneform. I flere måneder veg svanen ikke fra vandcyklens side og svømmede også efter den, når den var udlejet. Selv i vinterkvarter fulgte svanen sin "kærlighed i kunststof". Internationale tv-stationer og magasiner rapporterede om denne romance ved søen.

 

thumb01_aaseeterrassen_2

Parador-gulv med nydelse

Gourmetkøkken og kvalitetsgulv er her på deres rette sted. På første række nyder man sit måltid i restaurant Am Aasee og betragter det brogede liv, der udfolder sig i sejlerskolen, på Aasee-terrasserne og engene udenfor. På dette sted, hvor man kan koble fra og flyde hen, giver Parador-gulvet "Lamelparket Trendtime 1 Teak skibsdæk" fast grund under fødderne – som en bærestol, der bærer maritim stemning og romantik ind i rummet. LivCom-Award (The International Awards for Liveable Communities, international udmærkelse for kommuner, det er værd at leve i) er siden 1997 årligt blevet uddelt af International Federation for parks and administration (IFPRA) (oprindeligt under betegnelsen "Nations in Bloom") og understøttet af de Forenede Nationers miljøprogram (UNEP).

FLERE OPLYSNINGER

AWARD

LivCom Awards – en ganske speciel udmærkelse

Mere

BOGTIP

Kærlighedshistorien om en svanefrue og en vandcykel. Friedrich Ani, Quint Buchholz: Mathilda und Giacomo. Udgivet på Droemer HC Verlag

Mere

Please confirm your language in order to continue