Houseclub Rudebox Bar, Münster

Rudebox Bar i byen Münster i Westfalen er en houseclub af en særlig slags: Her er det elegance og stil, der slår tonen an, og det ikke kun i musikken.

Rudebox Bar i byen Münster i Westfalen er en houseclub af en særlig slags: Her er det elegance og stil, der slår tonen an, og ikke kun i musikken. Baren er udstyret med Parador-gulvet Identity.

Lignende artikler

Frisør People & Schumacher

til artiklen

thumb01_rudebox-barDet minimalistiske rumkoncept bygger på enkelt interiør og stemningsfulde lyseffekter. En livlig kontrast til dette udgør gulvet, der sætter sit præg med changerende striber i forskellige bredder og farvenuancer i rød, sort og grå. En særligt livlig effekt opstår her som følge af laminatgulvets typiske plankekarakter. "Barens ejer ønskede sig et gulv med et højlydt formsprog som modvægt til inventarets ret rene former og farver", forklarer Parador-projektlederen. "I et nært samarbejde har vi udviklet et gulv, der nu skaber grundlaget for et eksklusivt, nobelt miljø."

Med "Parador Identity" er der mulighed for at udvikle gulve, der passer præcist ind i ethvert miljø. Takket være den patenterede trykteknik "ArtPrint" til laminatdekorer, som er udviklet af Parador, kan tilnærmelsesvis alle farver, mønstre og designønsker realiseres. Man kan her forestille sig komplet frie designs eller logoprints. Det er ligeledes muligt at samarbejde med Parador- designere. Man kan også orientere sig efter eksisterende mønsterforslag og derudfra skabe sine egne dekorer med individuel farvesætning.

MER INFORMATION

IDENTITY KATALOG

Yderligere detaljer vedrørende identity kan findes i vores aktuelle katalog information.

Læs videre

Please confirm your language in order to continue