Pressemeddelelser mærke / virksomhed


Mærke / virksomhed


Ejerskift hos Parador: Nord Holding køber gulvproducent.

Nord Holding Unternehmensbeteiligungsgesellschaft mbH køber med virkning fra 1. oktober 2016 Parador med datterselskaber af den hidtidige ejer, Hülskoncernen.

til artiklen
 • Coesfeld, marts 2014

  Parador lancerer magasinet BODEN

  Parador har nu udsendt den første udgave af slutkundemagasinet BODEN. Magasinet med titlen "Boden" fortæller på mere end 100 sider historien om en rejse, hvis vision er jagten på verdens smukkeste...

  mere ...
 • Coesfeld, oktober 2014

  Parador relancerer website

  Virksomheden Parador i Coesfeld er nu gået online med et fuldstændigt nydesignet corporate website, der sætter standarden i enhver henseende: Teknologisk og visuelt "State of the Art" fører det den...

  mere ...
 • Coesfeld, april 2014

  Tredje børneakademi hos Parador

  Allerede for tredje gang har der på Parador-fabrikken i Millenkamp været afholdt et børneakademi med miljøstiftelsen Plant-for-the-Planet. 

  mere ...
 • Coesfeld, juli 2013

  HolzLand Hasselbach vinder børneakademi

  I april havde Parador opfordret alle handelspartnere til at deltage i en konkurrence, hvor man kunne vinde et børneakademi med skoleelev-organisationen "Plant-for-the-Planet".

  mere ...
 • Coesfeld, marts 2013

  iF design award 2013 til Parador

  Guld til Parador og D'art Design: Paradors messestand på Domotex 2012 blev i marts måned hædret med den højeste udmærkelse, iF communication design awards, i kategorien corporate architecture.

  mere ...
 • Coesfeld, 22. oktober 2012

  German Design Award 2013

  Stor glæde hos laminatproducenten Parador i Coesfeld: Dekoren "Grid" fra Parador Identity-serien er nu blevet hædret med præmien "Special Mention" for særlig designkvalitet. 

  mere ...
 • Coesfeld, april 2014

  Børneakademi hos Parador i Coesfeld

  Medio maj arrangerede Parador sammen med Plant-for-the-Planet et endags-børneakademi i sit TrendCenter, hvor 26 skoleelever blev uddannet til klimaambassadører. 

  mere ...
 • Coesfeld, februar 2012

  Børneakademi parallelt med Domotex

  Parallelt med Domotex plantede 23 begejstrede børn et træ på Paradors messestand. Med starten af den nye produktfamilie "Eco Balance" har Parador indledt det langsigtede samarbejde med...

  mere ...
 • Coesfeld, september 2012

  jovoto-konkurrence: Gulv-ide med teknisk funktion vinder

  Prismodtagerne i konkurrencen "Future Flooring Concepts" udskrevet af Parador blev nu udpeget. I alt ti designere kunne glæde sig over præmier til et samlet beløb af 15.000 euro.

  mere ...
 • Coesfeld, november 2011

  Stop talking. Start planting.

  Med markedslanceringen af Eco Balance starter Parador samarbejdet med den tyske miljøorganisation Plant-for-the-Planet.

  mere ...

*

living performance

Please confirm your language in order to continue