Fabrikker

Parador producerer på to fabrikker i Tyskland og Østrig. Her er der opstået kompetencecentre, som med knowhow og godt håndværk sikrer den bedst mulige kvalitet. Paradors hovedsæde i Coesfeld huser laminat-, panel- og vinylproduktionen samt Trendcenteret. Paradors lamelparketfabrik i Güssing er et af de mest moderne produktionsanlæg for naturgulve i Europa. Fabrikkerne er optimalt forbundet med hinanden og arbejder efter retningslinjer, der er i samklang med økologiske, økonomiske og socialt forenelige principper for bæredygtig skovdrift.

thumb01-paxx1040f3Parador Coesfeld

Laminat, ClickBoard, paneler og lister produceres på fabrikken i Coesfeld på anlæg, der opfylder den nyeste tekniske standard. Investeringer på over 5 mio. euro i laminat-produktionen: Flagskibet er den nye kontaktpresse til presning af planker med autentisk struktur. Mindst 12 dages akklimatisering af plankerne i modningslageret. Denne proces sikrer, at hver enkelt planke forbliver perfekt i formen permanent. Nyt profileringsanlæg til yderst præcis fræsning af kliksamlingen på de korte og lange sider, så plankerne kan lægges uden fuger.

Parador-udstillingen (Trendcenter) er åben mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00.

Parador GmbH 

Millenkamp 7–8 
48653 Coesfeld 
Im Gewerbegebiet Otterkamp

 


 

thumb02-paxx1042f3Parador Güssing

Produktionsværket for Parador færdiglamelparket i den østrigske by Güssing hører til de mest moderne produktionsfaciliteter til lamelparket i Europa. Woodeye-teknologi: Fuldautomatisk optoelektronisk sortering af lamellerne til dæklaget. Computerstyret tørringsanlæg (kammertørring) til forberedelse af træet til den fortsatte bearbejdning. Topmoderne profileringsanlæg fra Homag sikrer en perfekt samling med stor trækstyrke ved svømmende lægning af plankerne.

Parador Parkettwerke GmbH 

Wiener Straße 66 
7540 Güssing 
Österreich

*

living performance

Please confirm your language in order to continue